Ako optimalizovať? - Kačalková, Štefánia
Ak základ podnikania je zdravý, teda tovar a služby sú na trhu žiadané, chybu môže odhaliť konzultant. Optimalizáciou nákladov a procesov dokáže firmu vrátiť na cestu k úspechu. Častým optimalizačným riešením je outsourcing alebo presunutie niektorých činností na externých dodávateľov.