Transferové oceňovanie a vybrané transakcie tuzemských závislých osôb - Karelová, Silvia
Článok upozorňuje na uplatňovanie princípov transferového oceňovania pri transakciách, ktoré medzi sebou realizujú závislé osoby - tuzemské a zahraničné. Vymedzuje závislé osoby v zmysle vnútroštátnej legislatívy a uvádza vybrané druhy závislosti na praktických príkladoch. Povinnosti, ktoré plynú závislým osobám v súvislosti s transferovým oceňovaním.