Ako sa pripraviť na prezidenta Trumpa - Emmott, Bill
Donald Trump chce zmeniť USA a ich postoj voči svetu; členstvo v niektorých ekonomických zoskupeniach považuje za škodlivé. Pre spojencov a partnerov Ameriky bude užitočné pripraviť sa na jeho nástup do Bieleho domu – aj vtedy, keby sa nekonal.