Vyhliadky autopriemyslu v SVE sú optimistické
Automobilový priemysel v strednej Európe rastie aj napriek rizikovým faktorom v regióne. Približne jedno z troch áut vyrobených v Európskej únii sa v súčasnosti vyrába v Česku, Maďarsku, Poľsku, Rumunsku, Slovinsku a na Slovensku.