Model riadenia pracovnej motivácie v hoteloch - Vetráková, Milota
Modelovanie pracovnej motivácie. Pojem model a klasifikácia modelov. Motivačný program a pracovná motivácia zamestnancov. Využitie štatistickej metódy zhlukovej analýzy na zistenie motivačných faktorov zamestnancov a následné vytvorenie vhodných motivačných programov. Model riadenia pracovnej motivácie zamestnancov hotelov.