Trhový podiel návštevníkov z rusky hovoriacih krajín v cestovnom ruchu Slovenska - Kučerová, Jana
Profil návštevníka z rusky hovoriacich krajín. Použitie Wilcoxonovho a Friedmanovho testu na určenie najobľúbenejších cieľových miest v SR návštevníkov z Bieloruska, Ruskej federácie a Ukrajiny. Výsledky a diskusia.