Etika účtovníctva, ekonomická kriminalita a forenzný audit v podnikovej praxi - Staríčková, Zuzana
Etika účtovníctva a ekonomická kriminalita, ktorá vyplýva z nedodržiavania tejto etiky. Podstata vznikajúcich podvodov v rámci skresľovania účtovných informácií, podstata kreatívneho účtovníctva a manipulácie účtovných dokladov. Základné princípy forenzného účtovníctva a forenzného auditu pri odhaľovaní nekalých praktík a podvodov v podnikoch a odhaľovania príčin ich vzniku. Etika účtovníctva, etický kódex pre profesionálnych účtovníkov a audítorov.