Využívanie potenciálu cestovného ruchu Gemerského regiónu v regionálnom rozvoji - Gúčik, Marián
Potenciál cestovného ruchu ako faktor regionálneho rozvoja. Uspokojený dopyt po cestovnom ruchu v Gemerskom regióne. Návštevnosť vybraných jaskýň a múzeí Gemerského regiónu. Štruktúra a kapacita ubytovacích zariadení. Zamestnanosť v cestovnom ruchu v tomto regióne. Vplyv daní organizácií cestovného ruchu na miestne rozpočty a podpora rozvoja cestovného ruchu z verejných zdrojov.