Etika účtovníctva, ekonomická kriminalita a forenzný audit v podnikovej praxi - Staríčková, Zuzana
Pokračovanie príspevku z predchádzajúceho čísla. Charakteristika ekonomickej kriminality, ktorá vzniká z nedodržiavania etiky účtovníctva. Niektoré druhy podvodov, ktoré vznikajú pri manipulácii a skresľovaní účtovných informácií a dokladov.