Možnosti zdokonalenia organizácie a financovania cieľových miest na Slovensku - Maráková, Vanda
Zdokonalenie organizácie a financovania cestovného ruchu v podmienkach zákona č. 91/2010 Z. z. Optimálny počet organizácií cestovného ruchu v SR. Ministerstvo zodpovedné za cestovný ruch vo vybraných krajinách. Financovanie organizácií cestovného ruchu. Zdokonalenie organizácie a financovania cestovného ruchu s dôrazom na regionálnu úroveň.