Aktuálne výzvy v cestovnom ruchu - Gajdošík, Tomáš
Súčasné trendy v dopyte a v ponuke v cestovnom ruchu. Rast cieľovej skupiny seniorov. Význam generácie Y a Z v cestovnom ruchu. Rozvoj nových cieľových miest. Význam digitálnych médií v ponuke. Trend zdravého životného štýlu. Udržateľnosť rozvoja cestovného ruchu.