Čo s nami robí Facebook - Obradovič, Filip
Systematická práca politickej strany Ľudová strana - Naše Slovensko na Facebooku sa vypláca. Kto dokáže ovládať sociálnu sieť a vie odhadnúť náladu spoločnosti, má reálnu šancu osloviť masy. Čoraz viac sa upramuje pozornosť na odvrátenú stranu tejto technológie. Nástroj na búranie totality sa stáva hrozbou proti demokratickej a liberálnej spoločnosti. Facebook sa stáva klietkou, ktorá betónuje vlastný svetonázor s malou pravdepodobnosťou na zmenu. Čo hovoria psychológovia o sociálnej sieti.