Česká a slovenská geografie zemědělství: transformace, vstup do Evropské unie ... a dál? Multifunkcionalita? - Konečný, Ondřej
Od produktivizmu k multifunkčnému poľnohospodárstvu. Multifunkčné poľnohospodárstvo a poľnohospodárska multifunkcionalita. Multifunkcionalita poľnohospodárstva: normatívne prístupy. Geografia a multifunkcionalita.