Tvorba hodnoty pre zamestnancov - Košalko, Ivan
Vymedzenie pojmu dlhodobé úspešné fungovanie. Súlad medzi požiadavkami na neustále rastúcu výkonnosť a tvorbou hodnoty pre zamestnancov. Spokojnosť a angažovanosť zamestnancov. Parametre angažovanosti.