Stages of integrated environmentl-health impact assessment of strategic documents - Majerník, Milan, 1952-
Základné požiadavky na vytvorenie strategického dokumentu. Testovanie hodnotenia strategického dokumentu a verifikácia procesu hodnotenia dôsledkov (HIA). Rozsah hodnotenia strategických dokumentov a HIA.