Limit dlouhodobě udržitelného veřejného zadlužení - Střecha, Michal
Teoretický rámec pre príčiny vzniku verejného zadlženia, jeho formy. Vybrané prístupy k udržateľnosti verejného zadĺženia. Limit dlhodobo udržateľného verejného zadĺženia.