Trendy digitálního marketingu a konkurenceschopnost internetové reklamy v České republice - Navrátilová, Ludmila
Význam internetu a jeho vplyv na súčasnú podobu marketingu. Internetová reklama ako najplyvnejší nástroj digitálneho marketingu. Stav internetovej reklamy v Českej republike.