Jak postavit váš podnikový risk management? - Volko, Vladimír
Zvažovanie rizík ako nevyhnutnosť pri budovaní efektívneho systému manažmentu kvality. Finančný risk management. Strategický, operačný a programový risk management. Finančné a projektové riziká.