External relations of the EU: focus on the Atlantic region - Kovačević, Dubravka
Makroregionálne stratégie Európskej únie. Makroekonomické iniciatívy Európskej únie a účasť jednotlivých členských alebo nečlenských štátov v nich. Perspektívy vývoja medzinárodných vzťahov.