Komunitná dimenzia kompenzačnej pomoci osobám so zdravotným postihnutím - Repková, Kvetoslava
Uplatňovanie komunitnej dimenzie v individualizovanej kompenzačnej pomoci osobám s ťažkým zdravotným postihnutím na Slovensku.