Aplikace modelů diskrétní volby k analýze příčin měnových krizí - Pour, Jiří
Analýza vplyvu vybraných ekonomických veličín na pravdepodobnosť vypuknutia menové krízy pomocou logitové regresie na panelových dátach množstva krajín sveta. Hlavným predmetom záujmu sú veličiny súvisiace s vonkajšou ekonomickou rovnováhou.