Účtovanie odpisovania a základná finančná kontrola v praxi - Sýkora, Jozef
Súvzťažnosti účtovania účtovného prípadu pri výkone základnej finančnej kontroly v prípade vzniku finančnej operácie/jej časti. Téma príspevku nadväzuje na praktickú aplikáciu zákona č. 357/2015 Z. z. o finančnej kontrole a audite a o zmene a doplnení niektorých zákonov v jednotkách územnej samosprávy pri účtovaní odpisov obstaraného majetku.