Automobil v podnikaní v roku 2016 - Benko, Ján
Spôsob, akým sa automobil používa v podnikaní, vplýva na výšku daňových výdavkov. Ak podnikateľ potrebuje na podnikanie automobil, má niekoľko spôsobov, ako používať automobil na svoje podnikanie.