Podnikateľská činnosť rozpočtových a príspevkových organizácií - Konečná Veverková, Ingrid
Pokračovanie príspevku z predchádzajúceho čísla. Vykonávanie podnikateľskej činnosti v rozpočtových a príspevkových organizáciách zriadených obcou, jej legislatívne východiská, ekonomické podmienky jej vykonávania, účtovanie podnikateľskej činnosti a vysporiadanie výsledku hospodárenia podnikateľskej činnosti.