Prenájom nehnuteľnosti (bytu) do 500 eur nemusíte zdaniť - Benko, Ján
Prenájom nehnuteľnosti (bytu) nad 500 eur sa musí zdaniť. Ak dôjde k oslobodeniu príjmov z prenájmu nehnuteľnosti, daňové výdavky sa musia skrátiť.