Sledování zásilek vede k přesnějšímu plánování - Kolář, Vojtěch
Sledovanie zásielok ako dôležitý zdroj informácií pre plánovanie logistických tokov, výroby a predaja. Využívanie aplikácie eLogistics. Sledovanie tovaru ako aj kvality prepravy. Rôzny stupeň dôležitosti sledovania zásielok v rôznych segmentoch. Zodpovednosť prepravcov za bezpečnosť dát.