Univerzitní studium jde za hranice logistiky - Pernica, Petr
Význam logistiky pre priemyselné a obchodné firmy. Rast významu dodávateľských schopností firmy pre jej konkurencieschopnosť. Optimalizácia reťazcov, dosiahnutie synergie v prospech zákazníka a dôležitosť systémovo orientovaných metód. Požiadavky na odborné vedomosti a systémové myslenie budúcich manažérov logistiky.