Čo musí obsahovať a ako viesť daňovú evidenciu pri prenájme nehnuteľnosti (bytu) v roku 2015 - Benko, Ján
Pri prenájme nehnuteľnosti možno daňové výdavky uplatniť vedením daňovej evidencie. Všetko, čo daňová evidencia musí obsahovať a ako ju viesť.