SAP ERP Systém - Budajová, Kristína
SAP AG je popredným dodávateľom podnikových aplikácií, ktoré prispievajú k lepšiemu riadeniu firiem akejkoľvek veľkosti a oblasti podnikania. Založená bola v roku 1972 a disponuje pobočkami vo viac ako päťdesiatich krajinách. Jeho systémy už využíva viac ako tristotisíc zákazníkov po celom svete. Na Českom a Slovenskom trhu pôsobí od roku 1992 a odvtedy už získala viac ako tisíc zákazníkov z oblasti podnikov, finančných inštitúcií a organizácií štátnej správy a samosprávy.