Alternatívne prístupy k tvorbe portfólia cenných papierov - Juhásová, Zuzana
Teória tvorby portfólia tvorí dôležitú súčasť ekonomickej teórie, ktorej dôležitosť stúpa so stúpajúcim počtom individuálnych a inštitucionálnych investorov na burzách. Analýza alternatívy k tejto teórii. Charakteristia postupu tvorby portfólia využitím alternatívnej metódy.