Zdaňovanie príjmov lekárov (fyzických osôb) od farmaceutických spoločností a zmeny od roku 2016 - Benko, Ján
Príjmy lekárov od farmaceutickej spoločnosti, ktoré sa zdaňujú zrážkou a ktoré sú oslobodené od dane v roku 2016. Zdaňovanie peňažných príjmov lekárov plynúcich od farmaceutických spoločností a peňažných a nepeňažných príjmov od zahraničných farmaceutických spoločností od roku 2016.