Nový alternatívny prístup k ex-ante ekonomickej analýze podniku založený na myšlienke kvantitatívnej swot analýzy - Karafová, Diana
Nový prístup k tvorbe SWOT analýzy na základe kvantitatívneho ohodnotenia jednotlivých parametrov a ukazovateľov.