Kedy podať daňové priznanie k zahraničným príjmom - Benko, Ján
Daňová rezidencia a jej kritériá. Kedy zdaňovať príjmy v Slovenskej republike a povinnosťpodať daňové priznanie k zahraničným príjmom v SR. Zákon č. 595/2003 Z. z. o dani z príjmov v znení neskorších predpisov.