Možnosti uplatnenia daňových výdavkov pri prenájme nehnuteľnosti (bytu) bez živnostenského oprávnenia v roku 2015 - Benko, Ján
Daňová evidencia pri príjmoch z prenájmu nehnuteľnosti a rozsah daňových výdavkov pri prenájme nehnuteľnosti (bytu) v roku 2015. Možnosti uplatnenia daňových výdavkov pri prenájme nehnuteľnosti v daňovom priznaní fyzickej osoby.