Najčastejšie chyby v daňových priznaniach k dani z príjmov - Benko, Ján
Často sa opakujúce chyby v daňových priznaniach. Rozdelenie chýb v daňových priznaniach na formálne a vecné. Možnosti ako sa chybám v daňovom priznaní vyhnúť. Sankcie za chybu v daňovom priznaní.