Odvody zamestnanca a zamestnávateľa od 1.1.2016 - Benko, Ján
Odvody zamestnanca a odvody zamestnávateľa je zovšeobecnené označenie jednotlivých druhov poistného, ktoré je povinný platiť zamestnanec a zamestnávateľ Sociálnej poisťovni a príslušnej zdravotnej poisťovni zamestnanca. Výška odvodov v roku 2016.