Vývoj počtu živnostníkov a samostatne hospodáriacich roľníkov v rokoch 2005 až 2014 - Benko, Ján
Päť grafov sumarizujúcich fakty o podnikaní živnostníkov a samostatne hospodáriacich roľníkov v rokoch 2005 až 2014 na Slovensku. Aký je ich počet, koľko podniká žien a mladých.