Všechny trendy intralogistiky na jednom místě - Novotný, Radek
Informácie z medzinárodného veľtrhu CeMat v nemeckom Hannoveri. Expozícia rozdelená na 5 oblastí: manipulácia, služby, skladovanie, logistické IT a obaly. Automatické skladovanie. Logistické vláčiky. Vozíky na li-iónové batérie. Nenápadné IT nástroje.