Počet podnikateľov na Slovensku v roku 2015 - Benko, Ján
Pohľad na vývoj počtu podnikateľov na Slovensku v roku 2015 a právnych foriem, ktoré podnikatelia preferujú. Zakladanie a rušenie živností a spoločností (s.r.o. a a.s.) v SR v roku 2015.