Prečo pri nákupe z Alza.sk od 1.1.2016 fakturuje český dodávateľ podnikateľom tovar bez DPH - Benko, Ján
Zmena zákona č. 222/2004 Z. z. o dani z pridanej hodnoty v znení neskorších predpisov od 1. januára 2016. Prípady, kedy dochádza k prenosu daňovej povinnosti k DPH. Rozdiel medzi dodaním tovaru zahraničnou osobu a nadobudnutím tovaru z iného členského štátu EÚ.