Efficiency of tennis players using data envelopment analysis - Lacko, Roman, 1988-
Inputy modelu: počet zápasov, počet zápasov na Grand Slamea Masters 1000. Outputy modelu: počet vyhratých zápasov, vyhratých Grand Slamov, Masters 1000 turnajov a turnajov na iných úrovniach. Analýza na 32 hráčoch okruhu ATP.