Vývoj modelov prognózovania budúcej finančnej situácie - Stanková, Adriana, 1990-
Predikcia finančnej situácie podnikateľských subjektov je rozvíjajúcou sa oblasťou a záujmom mnohých ekonómov. Hľadanie nových metód a modelov určených na prognózovanie finančného zdravia a situácie podnikov. Analýza vzťahov medzi poistnými rezervami pri produktoch životného poistenia. Proces odvodenia rekurzívneho vzorca.