Průmysl 4.0 přichází do Česka - Knížek, Martin
Nový spôsob výroby - individualizovaná hromadná výroba. Vznik tzv. kyberneticko-fyzických systémov. Digitálne spracovaná informácia od začiatku myšlienky až po koniec výrobného cyklu. Návrat tovární do veľkých miest. Národná iniciatíva Průmysl 4.0 - konkrétne odporúčania pre českú vládu, ako reagovať na priemyselnú revolúciu. Priemysel 4.0 v Českej republike.