Ukrainian diaspora in Kazakhstan - Nechayeva, Elena
Analýza histórie, dynamiky a príčin migrácie Ukrajincov do Kazachstanu. Dopady migrácie na socioekonomický, kultúrny a politický vývoj v krajinách. Rola vládnych a mimovládnych organizácií v uchovávaní povedomia o národnej identite.