Status and evaluation of selected indicators of agriculture SR - Bartoš, Adam
Aktuálny vývoj využitia pôdy, počtu pracovníkov a vývoja živočíšnej výroby v SR. Vývoj výsledku hospodárenia v poľnohospodárstve v rokoch 2009-2014 a ziskovosť v jednotlivých krajoch SR.