Clusters – modern forms of doing business - Beňová, Martina
Klastre predstavujú jednu z možností, ako kolektívne odolať dopadom krízy a opätovne pokračovať v podnikaní na základe spolupráce zoskupených podnikov. Napriek absentujúcej legislatíve sa Slovensko v celosvetovom prieskume nachádza v prvej polovici krajín podporujúcich klastre. Participovanie na klastrových projektoch s okolitými krajinami za účelom zvýšenia konkurenčnej pozície slovenských klastrov v budúcnosti.