Social innovations and their relevance in the national economy - Bukovová, Sylvia, 1959-
Sociálne inovácie sa chápu ako predpoklad, sprievodný jav alebo dôsledok technickej inovácie. Ekonomický význam inovácií sú prioritné hightech – inovácie. Ciele inovácií v oblasti manažmentu a práce.