Diagnostics of business in the tourism sector - Deáková, Stanislava, 1974-
Metóda podnikovej diagnostiky, prostredníctvom ktorej je možné uskutočniť detailnú analýzu a stanovenie diagnózy podniku a jeho okolia. Rozbor okolia podnikov pôsobiacich v uvedenom sektore. Informácie o určitej záujmovej zóne, zvažovanej lokalite pôsobenia či rozšírenia, obci, regióne a podobne.