Solution to the enterprise crisis through restructuring - Deáková, Stanislava, 1974-
Výber vhodného spôsobu riešenia krízy podniku závisí od hĺbky, charakteru, zámerov prijorít vlastníkov a manažérov, veriteľov a ostatných záujmových skupín (stakeholders). Súčasný stav reštrukturalizačných konaní na Slovensku.