Forms of the figth against tax evasion in Slovakia and corporate sector - Ďurinová, Ivona, 1964-
Formy boja proti daňovým únikom v SR a význam tohto boja nielen z hľadiska štátu ale aj z hľadiska podnikovej sféry. Nie všetky formy boja proti daňovým únikom sú však prijímané s pozitívnym ohlasom. Výsledky prieskumu zrealizovaného v roku 2015 ktorý, približuje názory podnikateľských subjektov na zavedenie inštitútu minimálnej výšky dane z príjmov právnickej osoby a vyvodzuje z nich závery.